Privacy & Disclaimer

Mancini Made aims to keep our website up to date. However, we do not guarantee or warrant the accuracy, reliability or currency of the information contained on the website. We will endeavour to correct any errors in the information that are brought to our attention as soon as possible. Mancini Made reserves the right to change at any time, without notice, any information stored on this website. In no event will Mancini Made and its related corporations or their respective agents or employees be liable for any decision made or action taken in reliance on the information found on this site, even if advised of the possibility of such damages. If any links in this site connect to other web sites maintained by third parties over whom Mancini Made has no control, Mancini Made makes no representations as to the accuracy or any other aspect of information contained in such other web sites.



IMAGE CREDITS
Peter Clarke Photography © 2014
Andrew Johnson © 2014
Jamie Judges © 2013
Concrete Robot © 2013


BRAND & WEBSITE
Seesaw Studio © 2014

Register

REGISTER FOR MANCINI MADE NEWS

Register for our e-newsletter to read about some of our latest news and achievements.

For up-to-date project news and project photos please follow us on our social media accounts by following the below links.

Joel

Close

2017 Build

Joel Avenue is an exact mirror pair of units that face the street with clean sharp lines and striking angles.

A colonnade of 200 x 200 cypress posts create a unique entry statement and frame the matching garages. High raked ceilings in the living/kitchen area give the main interior space a sense of modern grandeur. This central hub is complemented with highlight windows, an eye-pleasing design feature that provides abundant natural light.

The design and crafting of the kitchen and bathroom spaces incorporates an innovative blending of contemporary design, dramatic lighting and the finest of materials and fittings. Exquisitely sculpted baths and hand basins, beautifully patterned polished marble and large finely textured imported wall tiles all contribute to a sense of contemporary elegance. The main kitchen bench is designed and built so it appears to float in the space. Altogether a superb and unique living space with architectural details that add value and delight to the finished result.

Our client graciously described our organisation, knowledge and communication skills as “exceptional.” Their comments on the process exemplify what we strive to achieve with each and every project.

“Mancini Made is the true definition of team work. You have made this process not only enjoyable but stress free.”

 

SERVICE
– Build

LOCATION
– Altona North, Melbourne