Privacy & Disclaimer

Mancini Made aims to keep our website up to date. However, we do not guarantee or warrant the accuracy, reliability or currency of the information contained on the website. We will endeavour to correct any errors in the information that are brought to our attention as soon as possible. Mancini Made reserves the right to change at any time, without notice, any information stored on this website. In no event will Mancini Made and its related corporations or their respective agents or employees be liable for any decision made or action taken in reliance on the information found on this site, even if advised of the possibility of such damages. If any links in this site connect to other web sites maintained by third parties over whom Mancini Made has no control, Mancini Made makes no representations as to the accuracy or any other aspect of information contained in such other web sites.



IMAGE CREDITS
Peter Clarke Photography © 2014
Andrew Johnson © 2014
Jamie Judges © 2013
Concrete Robot © 2013


BRAND & WEBSITE
Seesaw Studio © 2014

Register

REGISTER FOR MANCINI MADE NEWS

Register for our e-newsletter to read about some of our latest news and achievements.

For up-to-date project news and project photos please follow us on our social media accounts by following the below links.

Railway

Close

2016 Build

Railway Avenue is an uncompromisingly contemporary project incorporating six 3-level townhouses located in a mixed residential and commercial area.

Local architects, Fieldwork, drew inspiration from the distinctive architectural character and typical materials of post-war multi-unit developments, still evident in the neighbouring suburbs.

However, the styling of this project is totally unique. White hit-and-miss brickwork creates a distinctive geometric character, screening ground floor windows and transforming into an illuminated façade at night.

In striking contrast, a wall of vertically-layered timber rises to the upper level and breaks out to form operable timber shutters to the western façade.

North-facing terraces on the upper level feature an angular canopy design to provide summer shading and maximum solar penetration during winter.

As one would expect, interior design and crafting reflects the aesthetically pleasing geometric forms of the exterior.

All in all, a potentially award-winning project of exemplary design and sustainable innovation, demanding the close collaboration of client, architect and builder.

 

SERVICE
– Build

LOCATION
– Armadale, Melbourne

ARCHITECT
– Fieldwork