Privacy & Disclaimer

Mancini Made aims to keep our website up to date. However, we do not guarantee or warrant the accuracy, reliability or currency of the information contained on the website. We will endeavour to correct any errors in the information that are brought to our attention as soon as possible. Mancini Made reserves the right to change at any time, without notice, any information stored on this website. In no event will Mancini Made and its related corporations or their respective agents or employees be liable for any decision made or action taken in reliance on the information found on this site, even if advised of the possibility of such damages. If any links in this site connect to other web sites maintained by third parties over whom Mancini Made has no control, Mancini Made makes no representations as to the accuracy or any other aspect of information contained in such other web sites.



IMAGE CREDITS
Peter Clarke Photography © 2014
Andrew Johnson © 2014
Jamie Judges © 2013
Concrete Robot © 2013


BRAND & WEBSITE
Seesaw Studio © 2014

Register

REGISTER FOR MANCINI MADE NEWS

Register for our e-newsletter to read about some of our latest news and achievements.

For up-to-date project news and project photos please follow us on our social media accounts by following the below links.

The Avenue

Close

2017 Design & Build

Sitting comfortably in the established streetscape of The Avenue, these three integrated townhouse units present a contemporary take on traditional style.

The plan leverages the small site to maximum advantage, offering two streetfacing double-story units with three bedrooms each, plus a single-story two bedroom unit at the rear. Each unit enjoys secluded north facing rear gardens and a landscaped driveway shared by all occupants.

While the development works as an integrated whole, a mixture of three roof styles – gable, hip and flat – gives each of the units its own identity and individuality. A timeless colour palette of creamy whites and charcoal is offset with panels of slatted natural timber. Extra-wide eaves, shadow-box frames around windows and matching entranceways further distinguish the streetfacing exterior.

The interior design offers the best of contemporary living. Bathrooms finished with large dark slate tiles contrast with the pristine whites of the light-flooded living spaces. A superbly sculpted and crafted polished timber staircase adds a striking visual feature.

In all, a rare example of multi-unit development with a style all its own.

SERVICE
– Design & Build

LOCATION
– Spotswood, Melbourne