Privacy & Disclaimer

Mancini Made aims to keep our website up to date. However, we do not guarantee or warrant the accuracy, reliability or currency of the information contained on the website. We will endeavour to correct any errors in the information that are brought to our attention as soon as possible. Mancini Made reserves the right to change at any time, without notice, any information stored on this website. In no event will Mancini Made and its related corporations or their respective agents or employees be liable for any decision made or action taken in reliance on the information found on this site, even if advised of the possibility of such damages. If any links in this site connect to other web sites maintained by third parties over whom Mancini Made has no control, Mancini Made makes no representations as to the accuracy or any other aspect of information contained in such other web sites.



IMAGE CREDITS
Peter Clarke Photography © 2014
Andrew Johnson © 2014
Jamie Judges © 2013
Concrete Robot © 2013


BRAND & WEBSITE
Seesaw Studio © 2014

Register

REGISTER FOR MANCINI MADE NEWS

Register for our e-newsletter to read about some of our latest news and achievements.

For up-to-date project news and project photos please follow us on our social media accounts by following the below links.

Wilkins

Details

The objective for this project was to create two stylishly contemporary duplex townhouses that would present a strong street-front presence while
conforming to the heritage overlay of the street.

Our client’s brief also called for investment properties that would capitalise on their prime location, rent out easily and substantially appreciate in value for years to come.

This was the first development undertaken by our client who were living overseas at the time. Our integrated Design+Build service proved to be the perfect solution – with Mancini Made managing the entire process from initial concepts, design, planning, council liaison, budget control and build.

The design incorporated open gable rooflines to mirror the surrounding 1950’s period homes, together with smooth pure-white render contrasting with sections of vertical weatherboard. The open timber post-and-beam design of the carports conformed to planning constraints and introduced a structural aesthetic to define the space.

Our client offered a glowing endorsement of our Design+Build process…

“The vision came from Paul…and the construction team delivered ahead of time and within our budget.”

“Without Mancini Made project managing the whole build…we would not have been able to achieve what we have.”

SERVICE
– Design & Build

LOCATION
Yarraville
, Melbourne

Expand Project Details